Gör vad ni vill men döda henne inte PDF Û ni vill


Gör vad ni vill men döda henne inte Min egen berättelse I den lilla orten Epe i Holland har ett omfattande och fruktansvärt fall av incest avslöjats Rättsväsendet i Holland har aldrig tagit del av en sådan extrem sexuell sadism och misshandel som flickan Yolanda usatts för Först den 31 Juli 1999 kunde Yolanda ta sig ur det nät som hennes plågoandar spunnit kring henne då föräldrarna och brodern dömdes till fängelsestraffHur kunde Yolanda överleva detta helvete med tortyr misshandel aborter babymord våldtäkter och ständiga svekLäs den fruktansvärda och gripande berättelsen sett ur Yolandas eget perspektiv Utdrag ur boken Tydligen ville mina föräldrar gärna att jag skulle bli med barn; preventivmedel var något som satte käppar i hjulet för det hela Till polisen har jag sagt Jag var en maskin i vilken man sprutade sperma och ur vilken det kom bebisarMen mina föräldrar måste ha råkat i panik när de kom på att mitt havandeskap kunde tyda på att något inte stod riktigt rätt till i mitt hem Därför satte de igång förlossningen på konstgjord väg Min mor höll fast mig och min far sparkade och slog mot min mage Men det gick inte så flott som man räknat med Då sa min mor till Adriaan att han skulle hämta verktyg så att de kunde få ut barnet därefter gick Adriaan ut och kom sedan tillbaka med verktyg en tång som min far använde i sitt arbete och en elektrisk borrmaskin

 • Paperback
 • 270 pages
 • Gör vad ni vill men döda henne inte
 • Bob Snoijink, Yolanda
 • Swedish
 • 05 August 2015

3 thoughts on “Gör vad ni vill men döda henne inte

 1. Anniz Anniz says:

  Hemsk bok men man ville inte sluta läsa för man ville veta hur det gick för Yolanda Definitivt ingen bok för den lättkänsliga

 2. Emma ☽ Emma ☽ says:

  Så hur fan betygsätter man en sådan här bok??

 3. Veronica Fardelin Veronica Fardelin says:

  Horrible what happened to her A book that you wont ever forget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *